22 de gener 2008

Cau de Bruixes 2008


Els mesos d'hivern són freds i de dies curts, però qui ha dit que són avorrits ???

Aquest darrer cap de setmana vam anar al Cau de Bruixes de Centelles convocats per l'Eva i en David que van exercir de perfectes amfitrions. Vam arribar el divendres al vespre i aprofitant la bona temperatura, vam xerrar una bona estona mentre donàvem la benvinguda als que anaven arribant.


El dissabte al matí, alguns van guarnir les autocaravanes mentre d'altres vam acostar-nos als tallers infantils que feien al poble i passejant vam saludar-nos amb una bona colla d'autocaravanistes que omplíem els carrers buscant algun darrer detall per les autos o algun complement per la nit de les bruixes.

Al migdia vam fer una bona barbacoa al costat del camp de futbol, i després, sense deixar que la mandra s'apoderés de nosaltres, ens vam començar a preparar per la tarda-nit de bruixes. Vam treure les vestimentes i les pintures de guerra: barrets, capes, vestits, faldilles, nassos....; bruixes modernes, gòtiques, velles, esparracades, terrorífiques... I a passejar !!!! Ens vam acostar als carrers ambientats i al mercat màgic i al racó esotèric. Vam degustar els tastets de bruixa i les tisanes de boc i vam acompanyar a la cercavila pels carrers del centre. També vam conèixer els gegants Cent i Teies que representen un boc i una bruixa, i que s'estranaven aquest any.


El diumenge al matí es va llevar molt gris i fredot. Després de resistir-nos a sortir de les autos calentones, ens vam atrevir a acostar-nos al mercat setmanal.

Després, i força puntuals, vam dirigir-nos al Molí de la Llavina, on a la una ens esperaven per dinar. Alguns van anar a peu però la majoria vam agafar l'auto. Un cop allà ja teníem les taules parades amb formatge i pa fet al molí i amb embotits de la comarca. Després de dinar vam fer una llarga sobretaula i prop de les 5 vam despedir-nos de les bruixes i bruixots autocaravanistes.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta festa la protagonitzeu tots els bruixots, bruixes, i aprenents de bruixot o bruixa que us congregueu a Centelles.

Gràcies per venir i per explicar-ho !!!