12 de desembre 2007

Decàleg del bon "Marcelino".

1. Disfrutarem de la nostra autocaravana amb civisme i molt bona companyia. Respectarem les normes dels llocs que visitem, tan si ho fem els membres del Trio com amb les nostres famílies.

2. Aparcarem l’autocaravana als llocs expressament indicats i en cas de no trobar-los, la deixarem on no molesti al trànsit ni a la població, tenint en compte que sovint ens reunirem més d'una autocaravana.

3. Si el lloc ho permet, disfrutarem de l’aire lliure a les zones de pic-nic i d’esbarjo. Si ens trobem a una ciutat o a una zona on estigui expressament prohibida l’acampada, no traurem taules i cadires i farem les reunions (cafès, berenars...) a la saleta de les auto.

4. Serem nets: les aigües grises i les negres les abocarem als llocs expressament habilitats. Tampoc embrutarem els llocs que visitem i els deixarem com els hem trobat o fins i tot, millor.

5. Les pernoctes les farem a les àrees d’autocaravanes sempre que en trobem i si ens cal, demanarem informació i consell als ajuntaments de les poblacions que visitem. Hem de tenir en compte que les autocaravanes són grans i ocupen força espai.

6. Circularem respectant les normes de circulació, i procurarem facilitar la conducció de la resta de vehicles.

7. Estarem pendents dels nens, evitant que molestin a d’altres autocaravanistes i intentarem que aprenguin a estimar l’autocaravana engrescant-los en la convivència, el civisme i les ganes de conèixer i descobrir.

8. Mantindrem sempre una actitud positiva i solidària davant els inconvenients: en grup els problemes són menys i sempre estem disposats a donar un cop de ma.

9. Les sortides són per passar-ho bé i tots podem proposar qualsevol destí: tant pot ser un cap de setmana gastronòmic, lúdic o cultural. Qualsevol excusa és bona per trobar-nos i gaudir de bons moments.

10. Les sortides són un bon motiu per conèixer-nos i mantenir una gran amistat: tots els que tingueu l’esperit “Marcelino” hi sou convidats. No cal que tingueu autocaravana, només us demanem que compartiu amb nosaltres el nostre “decàleg” i sereu benvinguts al Trio Marcelino.