18 de setembre 2007

El Trio Marcelino (24 oct.2006)

Durant aquest any hem conegut a molta gent. A través d'internet hem contactat amb gent que comparteix la nostra manera de disfrutar del temps lliure i encara que amb tots mantenim una boníssima relació, n'hi ha un parell que s'han convertit en amics i companys de viatge. Comencem pels primers, si més no per antiguetat:

Els JJV, actuament coneguts com els "Joaqui" després de que la senyora de la família decidir rebatejar-se. Aquesta família és la culpable de que nosaltres es hagin introduit en aquest mon. Uns mesos abans de que nosaltres donessim el pas, ells van deixar la seva caravana per passar-se a l'autocaravana i després de fer-los una visita de xafarder, vam saber que allò era el que volíem. També ens van acompanyar la nostra primera nit al carrer, a Puig-Reig i per tot això podem dir que són els nostres "padrins autocaravanistes". Tot un luxe tenir-los com amics.

Els Cala que vam conèixer arran de la nostra primera kedada. En Cala va ser un dels organizadors d'una kedada que va impulsar l'esperit del Totcamping.cat (web que recomano visitar). En aquella ocasió ells viatjaven en caravana, però pocs mesos després van fer el salt i des del mes de març ja volten amb la seva autocaravana. Uns grans amics i una excel.lent família.
A nosaltres ja ens coneixeu, el matrimoni Monrib-Lince i les seves dues princeses, l'Anna i la Maria.

Les tres famílies formem el TRIO MARCELINO, tal i com ens ha batejat en Jepi (gran amic del Totcàmping) i ja se'ns reconeix com a tal. Som famílies "joves" amb nens d'entre 4 i 8 anys i disfrutem moltíssim amb les sortides que fem: caps de setmana culturals, d'altres més lúdics, semi-gastronòmics... En definitiva, intentem passar una bona estona en una molt bona companyia.